Voor verwijzers en gemeenten

Eigenz ondersteunt kwetsbare burgers met een complexe hulpvraag vanuit de thuisomgeving. Dit zijn mensen die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden. Specifiek richten wij ons op burgers met een (verwachte) indicatie VG, GGZ, Jeugdwet of NAH.

Onze prioriteit ligt bij het (her)ontdekken van de eigen kracht. Dit doen we vanzelfsprekend met hulp van het netwerk van de cliënt. Wij zijn flexibel, empathisch en direct. Cliënten zijn mensen en geen nummers. Samen werken we hard aan zelfredzaamheid en kwaliteit van leven. Onze klanten hebben zoveel mogelijk zeggenschap over hun eigen ondersteuning. We zijn er voor elke leeftijdscategorie. Wij zijn meegaand, oplossingsgericht en luisteren naar de wensen van de cliënt. Dit betekent in de praktijk dat cliënt en medewerker samen op zoek gaan naar de juiste vorm van ondersteuning. Wij werken ontwikkelingsgericht en stimuleren onze cliënten het maximale uit het leven te halen.

Onze visie is duidelijk; bij Eigenz is iedereen uniek.

Het zorgaanbod van Eigenz is uitgebreid en op allerlei manieren met elkaar te combineren. Zo is er bij ons de mogelijkheid psychomotorische therapie te volgen, een praktisch pedagogische gezinsondersteuner in te schakelen en ook het inzetten van één van onze jobcoaches behoort tot de opties.